SYLWESTER 2014/2015

Serdecznie zapraszamy na niezapomnianą noc sylwestrową w naszej restauracji.

 

Menu Sylwestrowe

przygotowane przez Szefa Kuchni

 

Na powitanie Aperitif

*

Przystawka

Delikatny krem serowo- chrzanowy z pieczonym  łososiem

*

Na Państwa stole:

- Śledzik po wiejsku

- Platery wędlin : szyneczka , boczuś, wiejska kiełbasa

- Talerz serów: sery pleśniowe, camembert, parmezan

- Jajeczka w sosie tatarskim

- Sałatka zimowa

*

Gorący bufet:

- Polędwiczki drobiowe po tajsku w sosie słodko-kwaśnym

-Żurek z kiełbasą

- Barszczyk czerwony z pasztecikiem

*

Zimny bufet:

-Plastry polędwicy wieprzowej w musie koperkowym

- Tatar wołowy

- Kompozycja sałatek

- Roladki z szynki

- Pasztecik z sosem żurawinowym

-Bułeczki, chlebek ,masełko

*

Słodki bufet:

- ciasta z tradycyjnej cukierni TORTISSIMA

-Owoce: melony, winogrona, pomarańcze, mandarynki, ananasy

*

Po powitaniu Nowego Roku

PŁONĄCY UDZIEC WIEPRZOWY

z kaszą  i kapustką zasmażaną

*

Napoje:

soki , cola , woda gazowana , woda niegazowana

kawa , herbata  (bez ograniczeń)

*

Alkohole:

wódka (0,5l na parę)

szampan – wino musujące na powitanie Nowego Roku

*

Wieczór uświetni występ młodych saksofonistów,

a zabawę Sylwestrową poprowadzi konferansjer Polomski

*

Dodatkowo w trakcie balu odbędzie się losowanie nagrody w postaci zaproszenia na bal sylwestrowy 2015/16.

*

Koszt balu 500 zł od pary

*

Po zakończeniu balu mogą Państwo skorzystać z naszego bezpłatnego transportu do 5km