Zupa: do wyboru (1) lub przystawka
- rosół drobiowy z makaronem,
- kalafiorowa z zielonym groszkiem
- krem z pomidorów z bazylia
- bruschetta
Drugie dania do wyboru 3 rodzaje: po 2 sztuki na osobę
- filet z dorsza
- pieczony filet z łososia podawany z kolorowym pieprzem i masłem,
- karczek pieczony w tymianku
- schab tradycyjny
- kotlet drobiowy w sezamie
- piersi z kurczaka pieczone ze szpinakiem i serem żółtym lub ananasem
- kotlecik wieprzowy z pieczarkami
- medaliony z indyka ze szpinakiem
* lub
Piersi kacze w pomarańczach podawane w kociołku
Dodatki:
- kluski śląskie,
- ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem,
- sos pieczeniowy
Zestawy surówek do wyboru 2 rodzaje:
- marchew z chrzanem
- colesław
- majowa ( biała kapusta , rzodkiewka, kukurydza , pietruszka)
- buraczki
- surówka z kiszonej kapusty
- kapustka zasmażana
Deser (do wyboru 1):
- puchar lodowy
- murzynek z gorącą czekoladą podawane z gałką lodów wanilinowych
- jabłka zapiekane pod kruszonką podawane z gałką lodów wanilinowych
Kawa, herbata, napoje bez ograniczeń;
Cena 85 zł od osoby
Przystawki zimne:
- plater wędlin
- śledzik po wiejsku lub w śmietanie
- jajka w sosie tatarskim
- mieszanka serów pleśniowych przyozdobionych sałatą
- sałatka (do wyboru 1): (jarzynowa, gyros, z tuńczyka,diabelska)
150zł od osoby
Dania ciepłe do wyboru (1)
krokieciki meksykańskie
krokieciki ze szpinakiem i fetą
barszczyk z pasztecikiem
pieczone udka z kurczaka
żur z białą kiełbasą i jajkiem
gulaszowa
165 zł od osoby
owoce;
175 zł od osoby
Dodatkowe zdobienia stołów, serwetki, szarfy z organzy, świeczniki, świeże kwiaty zawarte są w cenie
Od własnego alkoholu pobierane jest korkowe w cenie 15zł /od butelki 0,5l
Możliwość wynajęcia nalewaka do piwa koszt 500zł / beczka 20l
Dopłata za wynajęcie małej sali z tarasem koszt 300zł