Serdecznie zaprzaszamy
Menu Sylwestrowe
przygotowane przez Szefa Kuchni
Na powitanie Aperitif
*
Kolacja :
podany przez szefa kuchni
Płonący udziec wieprzowy z kaszą i kapustą zasmażana
*
Na Państwa stole:
- Śledzik po wiejsku
- Platery wędlin
- Talerz serów
- Jajeczka w sosie tatarskim
- Sałatka zimowa
*
Gorący bufet:
-Kurczak po tajsku
-Karczek po staropolsku
- Gołąbki z sosami do wyboru : pomidorowym , pieczarkowym
- Barszczyk czerwony z pasztecikiem
*
Zimny bufet:
-Koreczki z zapiekanego camemberta
- Tatar wołowy
- Kompozycja sałatek
- Marynaty : papryczka , pieczarki , ogóreczki ...
- Pasztet z żeberek z sosem żurawinowym
-Bułeczki, chlebek ,masełko
*
Słodki bufet:
- 2 rodzaje ciast
-Owoce
*
Napoje:
soki , cola , woda gazowana , woda niegazowana
kawa , herbata (bez ograniczeń)
*
Alkohole:
Wódka Wyborowa (0,5l na parę)
szampan – wino musujące serwowany na powitanie Nowego Roku
*
Zabawę Sylwestrową
poprowadzi zespół muzyczny
„FRESCO”
*
Dodatkowo w trakcie balu odbędzie się losowanie nagrody w postaci zaproszenia na bal sylwestrowy 2018/19.
*
Koszt balu 550 zł od pary
*
Po zakończeniu balu mogą Państwo skorzystać z naszego bezpłatnego transportu do 5km
Rezerwacje pod numerem telefonu
600 345 216